MISIUNEA NOASTRĂ ESTE DE A TRANSFORMA CREATIVITATEA ÎNTR-O SOLUȚIE VIABILĂ

Clienții noștri se așteaptă la produse bine concepute, aspectuoase, ușor de utilizat, susținute de branding și ambalaje convingătoare.

Vă putem ajuta să îndepliniți aceste așteptări. Acționăm ca un singur punct de contact pentru servicii de proiectare de înaltă calitate și sfaturi de design de specialitate care vă vor ajuta să creșteți vânzările, să îmbunătățiți profilul afacerii dumneavoastră și să o faceți mai competitivă.

desenator.ro s-a născut din nevoia de a acompania potențialii clienți cu afaceri mici și medii, care au nevoie de a-și construi o imagine de companie, de a fi mai vizibili într-o piață foarte aglomerată și-ntr-o continuă metamorfozare. Suntem alături de clienții noștri pentru a le oferi sfaturi practice atât în crearea identității vizuale și a comunicării sale publice, cât și în protejarea imaginii acestora. Paza bună trece primejdia rea: concurență neloială, logo perfid de similar și defăimare a calității produselor sau serviciilor.

Fie că ajustăm un logo sau creăm o identitate vizuală de la zero, ori proiectăm un Manual de utilizare a mărcii în comunicarea publică, fie că desenăm modele tridimensionale sau design de produs, fie că gândim și punem în manoperă soluții grafice de interfațare cu utilizatori online, toate serviciile noastre de design specializat sunt în acord cu nevoile clienților.

CELE MAI BUNE SFATURI. CELE MAI BUNE SOLUȚII

Nu am fost, nu suntem și nici nu vom deveni o agenție de publicitate full-service, dar avem experiență pentru a contribui cu cele mai bune sfaturi în DESIGN, BRANDING și ADVERTISING.

NU EZITAȚI! TESTAȚI-NE!

Design

Desenul, culoarea și imaginile spun o poveste, împărtășesc un sentiment și dezvăluie informații publicului vizat.

Experiența noastră

Design grafic pentru identitate vizuală | Marketing și grafică publicitară | Design grafic pentru interfața cu utilizatorii | Design grafic pentru publicații tipărite | Design grafic pentru ambalare | Design grafic animat | Design grafic de mediu | Artă plastică și ilustrație

Branding

Comportamentul consumatorului se transformă periodic. Rețineți: Segmentare, Poziționare, Targetare!

Strategia de comunicare

Cum vă clasificați clienții? Cu ce vă ajutăm: Cercetare de piață pentru crearea de logo | Cercetare de piață pentru identificarea concurenței | Cercetare de piață pentru experiențele consumatoruluiAudit și analiză de design pentru recunoașterea mărcilor sau utilitatea produselor.

Advertiding

Publicitate în mass-media sau nișată? influențatorii aleși au reputație pozitivă, pentru transferul de încredere?

Unde sunteți prezenți?

Publicitatea se ocupă cu promovarea bunurilor, serviciilor, companiilor și ideilor. Ce canale de comunicare preferați? Dar ce buget aveți? media tradițională (TV, radio, panotaj, reviste)? | media digitală (aplicații cu precădere online, DAB, IPTV)? | materiale promoționale?

0
Clienți mulțumiți
0
Întâlniri la cafea
0
Ani de satisfacție profesională

Faceți cunoștință cu partenerii dumneavoastră creativi

desenator
desenatorINOVATIV
Prin introducerea în practică a inovațiilor se pot obține produse cu caracteristici de calitate îmbunătățite, servicii de calitate superioară, procese de producție noi, mai eficiente și mai curate (ecologice), modele îmbunătățite ale sistemului de management al afacerilor, metode moderne de management al forței de muncă etc.
Ne adaptăm pentru fiecare industrie din care face parte clientul nostru.
Experiență 91%
Creativitate 99%
desenator
desenatorARTISTIC
Punerea într-o reprezentare vizuală, statică sau animată, a unei povești se poate realiza cu ajutorul unui artist plastic. Putem executa ilustrațiile unei cărți, ale unei reviste, concepem identități vizuale pentru colecții de carte sau serii de autor, desenăm scene reprezentative (storyboard) cu semnificații aparte, după scenariu impus sau recomandate de noi, creăm personaje în stiluri variate.
Storyboard 82%
Ilustrare 100%
desenator
desenatorTEHNIC
Desenul tehnic sau desenul industrial este un desen al unui produs sau doar a unei părți din el, redat conform standardelor, pentru a reda într-o grafică plană clară informațiile necesare fabricării. Desenul tehnic este executat de desenatorii tehnici, pe baza schițelor și indicațiilor proiectanților (ingineri, arhitecți). Mentorul nostru este Leonardo di ser Piero da Vinci.
Schițare 75%
Proiectare 100%

Ne dezvoltăm zilnic creativitatea, intuiția și determinarea

Pentru noi este importantă actualizarea resorturilor interne pentru a performa în continuare pentru clienții noștri.

Suntem creativi

Creativitate înseamnă să nu gândești critic: nu există idei proaste, ci idei care nu pot fi puse în practică la un moment dat.

mai mult

Avem intuiție

Intuiția incumbă experiență și dedicare pentru găsirea soluțiilor optime. Avem experiență, avem unelte și soluții.

și mai mult

Suntem determinați

Orice proiect înseamnă un pariu pe care trebuie să-l câștigăm. Motivația pe care o avem provine din orgoliu profesional.

citește tot