Inovația în procesul de design provine dintr-o fuziune de abilități, cunoștințe, înțelegere și imaginație, consolidate de experiență.

 

Ciprian BURCOVSCHI

Punem în manoperă idei, din 2003

Întotdeauna mi-au plăcut emoțile puternice și numerele mari care se divid cu 7. Peste 250 de clienți mulțumiți. Peste 100.000 de idei, schițe, desene și proiecte finalizate. Și mici, și mari. Simple, dar cu impact puternic sau complexe și pline de emoții.

Am plecat de nicăieri, de la un taburet cu 3 picioare lângă o planșetă A0 care avea un ISIS prăpădit, o tolbă de instrumente de desenat și proiectat tehnic, lângă un șevalet ancorat cu cărți și o cutie de scule de traforat, pirogravat și altele de bricolat, stând chircit, în balconul din sufragerie, lucrând pe genunchi (nu glumesc, dar, desigur, e amuzant!). Mai aveam instrumente de sculptat în lemn și piele,  tone de șabloane și florare, multă inspirație, talent, plăcere incomensurabilă și ceva curaj.

Am început să le valorific, iar astăzi fac exact aceleași lucruri, cu aceeași metodă: nelimitare în creativitate, doar cu câteva restricții: prejudecățile clienților și limitările tehnologice.

Și așa vom continua pentru clienții noștri cu afaceri mici și medii, pentru că ele sunt motorul unei economii sustenabile și sănătoase.

CHESTIONAR

DESPRE BRANDING & DESPRE NEVOIA DVS. & DESPRE CE FACEM NOI

Date de contact

Entitate juridică *
Înainte de a începe completarea acestui formular, vă recomandăm să răspundeți la cât mai multe întrebări pentru că avem nevoie de detalii să putem identifica subtilitățile. Pentru că fiecare marcă răspunde unor nevoi precise, cu un segment de piață bine conturat, cu un profil al consumatorului bazat pe experiențele, nevoile și dorințele sale. Cu cât vom cunoaște mai bine publicul căruia vă adresați, cu atât rata de succes în comunicare este mai mare și timpul de convingere mai scurt. Ați mai completat un astfel de chestionar vreodată? *

Cât de urgentă este nevoia dumneavoastră?

URGENT *

Despre proiect

Despre concurență

Vă cunoașteți concurența? *

Matricea SWOT

Despre clientul Dvs.

Marca se adresează: *

Matricea STP

Despre ton și atitudine

Culoare, formă, figură

Ați prefera o familie de fonturi personalizată la noua identitate vizuală a mărcii Dvs.? *

Identitate vizuală

Aveți nevoie de tipărire
Aveți nevoie de digital

Promovare

Unde ați decis să vă promovați?
Multumim! Formularul este complet și a fost trimis.
A apărut o eroare la încercarea de a trimite mesajul. Vă rugăm să încercați din nou.