Acest site web este operat de CIPRIAN BURCOVSCHI.

Puteți utiliza formularul nostru de contact pentru întrebări și programări.

Declinare de responsabilitate

Limitarea răspunderii pentru conținutul intern: Conținutul site-ului web a fost compilat cu o atenție minuțioasă și pe baza cunoștințelor noastre. Cu toate acestea, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru actualitatea, exhaustivitatea sau exactitatea oricăreia dintre pagini. Noi, ca furnizori de servicii, suntem responsabili pentru propriul nostru conținut de pe aceste pagini, în conformitate cu legile generale. Cu toate acestea, noi, ca furnizori de servicii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile externe furnizate sau stocate pe site-ul nostru web. Odată ce am luat cunoștință de o încălcare specifică a legii, vom elimina imediat conținutul în cauză. Orice răspundere cu privire la această chestiune poate fi asumată numai din momentul în care încălcarea ne devine cunoscută.

Limitarea răspunderii pentru linkuri externe: Site-ul web conține linkuri către site-urile terților („linkuri externe”). Deoarece conținutul acestor site-uri web nu este sub controlul meu, nu-mi pot asuma nicio răspundere pentru un astfel de conținut extern. În toate cazurile, furnizorul de informații al site-urilor web conectate este responsabil pentru conținutul și acuratețea informațiilor furnizate. În momentul în care au fost plasate linkurile, nu ne-au fost recunoscute încălcări ale legii. De îndată ce ne este cunoscută o încălcare a legii, voi elimina imediat linkul în cauză.

Drepturi de autor: Conținutul și lucrările publicate pe acest site web sunt guvernate de legile privind drepturile de autor din România. Orice duplicare, prelucrare, distribuție sau orice formă de utilizare care depășește domeniul de aplicare al legii drepturilor de autor va necesita acordul prealabil scris al autorului sau autorilor în cauză.

Protecția datelor: O vizită pe site-ul nostru web poate duce la stocarea pe serverul nostru a informațiilor despre acces (data, ora, pagina accesată). Aceasta nu reprezintă nicio analiză a datelor cu caracter personal (de exemplu, numele, adresa sau adresa de e-mail). Dacă sunt colectate date cu caracter personal, acest lucru are loc numai – în măsura posibilului – cu acordul prealabil al utilizatorului site-ului web. Orice redirecționare a datelor către terți fără acordul expres al utilizatorului nu va avea loc. Doresc să subliniez în mod expres că transmiterea datelor prin internet (de exemplu, prin e-mail) poate oferi vulnerabilități de securitate. Prin urmare, este imposibil să protejez complet datele împotriva accesului de către terți. Nimeni și impilicit nici eu nu-mi pot asuma nicio răspundere pentru daunele apărute ca urmare a unor astfel de vulnerabilități de securitate. Utilizarea de către terți a tuturor datelor de contact publicate în scopul publicității este exclusă în mod expres. Îmi rezerv dreptul de a lua măsuri legale în cazul trimiterii nesolicitate de informații publicitare; de exemplu, prin intermediul e-mailurilor spam.

Reprezentat de: Cabinet de avocat Ioana Precup